donderdag, april 24, 2008

Eindelijk El Torcal gezien

Nicole & Ruud zijn dinsdag aangekomen. Ik had zelf een slecht nachtje achter de rug, een virusje waarschijnlijk dus Paul is ze - nadat hij natuurlijk even bij de bouwmarkt langs was gegaan- alleen gaan ophalen zodat ik nog even kon bijslapen. Gelukkig gaat het inmiddels beter.

Woensdag zijn we op ons gemakkie naar Torre del Mar gegaan, Dorus mocht ook mee! Ruud had al genoeg zonnestraaltjes te pakken na een uurtje bij Miguel :-), daarna zijn we lekker ff het strand opgegaan en bij een andere gezellige strandtent hebben we geluncht. We kregen allemaal herinneringen aan de feestjes op de middelbare school door de muziek die er gedraaid werd dus ik ben bang dat Miguel zo langzamerhand zijn klandizie kwijtraakt!

Vandaag zijn we via Antequerra naar het natuurpark el Torcal de Antequerra geweest, heel mooi om te zien. Het is kalkzandsteenrots die tot bizarre vormen is geërodeerd. Op aanraden van de ouders van Nicole waren we dit gaan bekijken en het was echt de moeite waard!
Dus dank je wel pap en mam Doré!


















Het is overigens heerlijk weer, zo'n 25-26 graden dus genieten! Morgen gaan we nog naar Fuengirola om het langbeloofde frikandelletje te gaan eten, hmmmmmmmmmm!

Groetjes van ons allemaal!


1 opmerking:

Anoniem zei

Pfff, geen beter leven dan een 'slecht' leven, toch :-)? Geniet er van, onze tijd hier komt ook nog wel...
Sigh - 26 graden, kunnen wij hier voorlopig alleen van dromen.

Koninginnedag dreigt in het water te gaan vallen met 12 graden en regen: hoezee!

Muchs besos,
Monica