zondag, september 17, 2006

Nog 5 maanden en X dagen

Nog 5 maanden en een paar dagen......

Ja Antonio schiet lekker op, maar het is wel vreemd dat alle details over het huis die we in mei besproken hebben nu ineens niet meer mogelijk zijn. De uitgezochte deuren zijn te breed, de afstand van de boiler tot de keuken is te lang en willen we nu een spaanse of een moorse boog etc.etc. ?
Even twijfelen we of we niet toch even polshoogte moeten gaan nemen maar uiteindelijk wordt alles toch weer via e-mail opgelost. Dus we stellen ons tripje nog maar even uit totdat de papieren van de hypotheek ooit eens klaar zijn - en dat hangt af van wanneer de grond nu eindelijk ons geregistreerd eigendom is, wachttijd 3 tot 5 maanden. We hopen eind oktober, misschien begin november, we zullen zien!

Enfin, inmiddels hebben we besloten dat Antonio het zwembad toch maar al moet bouwen, is wel handig dat er later geen machines enzo nog om het huis heen moeten en bovendien liet Antonio ons weten dat wij zelf met geen mogelijkheid dat zwembad zouden kunnen bouwen!
Wel zullen we de afwerking van het zwembad zelf doen, en mede daarom zijn we afgelopen week begonnen met een cursus metselen (Paul) en tegelzetten (Patries). Het enorme technische inzicht dat we door deze ene les hebben gekregen roept weer 100 vragen bij ons op, dus nogmaals leve de e-mail, arme Caro :-)
Paul wil ook nog een (tegel) design in het zwembad alla Asher, caramba!

Geen opmerkingen: