vrijdag, september 22, 2006

Nog 5 maanden!

Vandaag weer foto's ontvangen, wat gaat het snel!
Met hier en daar wat stuc op de muren begint het steeds meer op ons casa te lijken. Ook omdat de je nu de contouren van het terras ziet lijkt het eindelijk iets groter dan een kippenhok :-)
Natuurlijk roepen de foto's ook weer vragen op, en lijkt de aannemer hier en daar het ontwerp aangepast te hebben, met name de ramen aan de noordzijde zijn veel kleiner dan op de tekening. Vinden we het erg? Nouja, que pasa he? We beginnen ons al - heel soms - aardig aan te passen......

De zwembadkwestie is toch nog niet rond, je denkt dat je een prijsopgave krijgt die redelijk is, en dan blijken er nog duizenden euro's (3500 om precies te zijn) bij te komen voor het glad maken van de muren, meer dan 2000 euries voor een vergunning etc.etc. dus we zijn er nog niet uit wat we nu gaan doen. Wordt het toch een opblaasbadje??

In ieder geval een lekkere start van ons weekend, en we hebben het plan om de things-to-do lijst nog maar eens te bekijken en ook met name ons budget nog eens te reviewen.

Vandaag hebben we per mail de vraag gesteld of dit rappe tempo ook kan betekenen dat het huis eerder opgeleverd kan worden? Volgende week antwoord...........
Dus wordt het nog 5 maanden of????????



Geen opmerkingen: