donderdag, augustus 28, 2008

Einde vakantie

Het leven in Spanje lijkt bijna stil te staan in augustus, praktisch iedereen heeft vakantie en dingen die normaal toch al langzaam gaan, gaan nu nog langzamer :-)
Maar nu augustus ten einde loopt zie je weer overal activiteiten, is het drukker op de weg en begint het gewone leven weer.



Wij hadden niet echt een 'vakantiegevoel' de afgelopen week met onze 4 puppies. De dag begint met ze om 7 uur en 's avonds plofte ik rond half 10 helemaal stuk op de bank. Maar alles went en we krijgen nu een beetje een ritme met zijn allen!
Het zijn schatjes allemaal, maar we hopen natuurlijk ook dat een leuk baasje in Nederland of Belgie ze wil adopteren want daar doen we het allemaal voor!






Sommige mensen zeiden van : ah, ze hebben het zo leuk bij jullie en zoveel ruimte en vrijheid!
Dat is natuurlijk zo, maar we zouden dan liever in de toekomst nog een keer onze tijd en ruimte ter beschikking stellen als dat nodig is voor andere hondjes die opvang nodig hebben.
Maar voor Juul is al een aanvraag binnengekomen, deze moet dan goedgekeurd worden en dan gaat waarschijnlijk de eerste pup al snel naar Nederland!!!

Paul is ook druk bezig geweest met de site van Frank en Betty, die binnenkort beginnen met de B&B! De site is nog niet helemaal klaar maar begint wel al heel leuk te worden: Casa Las Olivas.



Ook komen er weer veel reacties uit Nederland en Belgie naar aanleiding van mijn advertenties en website met de huizen, erg leuk allemaal en ik heb al diverse afspraken ingepland de komende tijd!



Ondertussen hebben we eindelijk tickets naar Nederland! Eind oktober gaan we 8 dagen en Ria en Ronald zijn zo lief om op ons huis en de beestenboel te komen passen!
Het zal wel een drukke week worden in Nederland met iedereen die we willen bezoeken, de etentjes, winkelen en natuurlijk gaan we ook een dagje Amsterdam enzo doen, ik heb er zin in!
We zijn wel heel benieuwd hoe we het zullen ervaren om weer 'terug' te zijn, maar het is heel leuk om iedereen weer eens te zien!

Volgende week moet ik daarom naar Torremolinos om een nieuw paspoort aan te vragen, het verloopt midden oktober dus dat is niet zo handig! Ze zeggen dat het maximaal 4 weken duurt om een nieuw paspoort te krijgen, maar voor de zekerheid ga ik toch nu maar alvast, je weet maar nooit hiero!


Het begint ook al iets minder warm te worden, de afgelopen dagen was het een groot deel van de dag bewolkt en 's nachts koelt het gelukkig weer af.
Komt ons eigenlijk wel goed uit, we hebben zin om weer eens aan de slag te gaan met onze klussenlijst.
We zijn nu binnen bezig om de vloer te vernissen (in delen moet dat natuurlijk gebeuren) en het wordt erg mooi en is natuurlijk ook veel praktischer.
Maar eigenlijk kunnen we niet wachten tot we buiten kunnen gaan beginnen, we hebben allerlei leuke plannen voor de voortuin, de tuincentra gaan weer goede tijden beleven :-)!


1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie vakantie is haast voorbij, de mijne begint bijna en zijn we voor vijf dagen bijna-buren :-D

Muchos besos,
Monica