maandag, mei 11, 2009

Adios auto!



Het blijft zonde, maar ons Megaantje is net afgevoerd.
Een gesprek vanmorgen in de Renault garage (de Renault meneer die vrijdag zou komen kijken hebben we nooit gezien, rara!) bevestigde dat de schade die op dit moment zichtbaar is - dan hebben we de eventuele schade aan de electronica, kabels en airbags nog niet meegerkend - meer is dan de waarde van de auto..
Dus we hebben rondgekeken en wat dingen laten uitrekenen en uiteindelijk besloten weer een Megaantje te kopen ; vrij nieuw, nog geen 2.000 km gelopen en een luxe pakket erop. Waarschijnlijk gaan we hem morgenmiddag ophalen, kunnen we weer scheuren!

De oorzaak van de brand blijft toch nog steeds een raadsel, het lijkt toch echt dat die ene aansteker het veroorzaakt heeft maar we zijn niet 100% zeker. Onze theorie is dat de aansteker dus in de rail van de passagiersstoel is gevallen en door het vooruitschuiven van de stoel het mechanisme van de aansteker in werking is gezet met alle gevolgen vandien. Maar toen Paul de aansteker er vrijdag met een tang uitwrikte zat er gewoon nog gas in enzo. Tja, het zal wel een raadsel blijven ben ik bang!


Muur af!


Gisteren zijn we 'lekker' bezig geweest op het dak van het terras, het kippengaas zit er bijna helemaal op maar we zijn gestopt toen alle accu's van de boormachines leeg waren, dus nog een klein stukje doen.
Jeetje, onze klussenlijst wordt steeds korter, is er toch een einde in zicht :-))))???!!!
Nee hoor, we blijven nieuwe dingen bedenken, kan ik weer mooi over schrijven en foto's maken voor op deze blog, anders hebben jullie binnenkort niks meer te lezen en te kijken toch???



Het wordt nog wat die tuin!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer zeg, van die auto!
Maar ik denk dat wij ons niet meer 'terugkennen' (is dat wel Nederlands?) bij jullie, wat een verschil weer, wel mooi zeg!!!
grtz en tot snel, N&R

Anoniem zei

Wauw! Dat wordt nog eens wat daar bij jullie(nee: het is al wat daar!). 'sMooi....

Alle uurtjes noeste arbeid laten zich zo op een mooie manier terugzien!

Veel plezier en veel velige kilometers toegewenst met jullie nieuwe Megaantje.

Besos,
Monica

Santa zei

Wat ziet het er mooi uit bij jullie!! De planten groeien en bloeien al. Bij ons staan alleen nog sprietjes. Het is inderdaad afwachten of ze het wel gaan doen want ook wij zitten op 600m hoogte.

Fijn dat er zo snel weer een andere auto is.
Wij zouden het leuk vinden om een keer bij jullie te komen kijken en persoonlijk kennis te maken. Laat maar weten of dat kan.
Groetjes,
Santa