zaterdag, december 06, 2008

Vriendinnetje voor Dorus

Afgelopen donderdag waren we bij Arca Noah, waar we heerlijk gegeten hebben bij Christel en Luc samen met Bob, Tina en Chris, het was een hele gezellige avond!

We vroegen of we Bientje nog een keer konden zien, ik kon haar maar niet uit mijn hoofd zetten sinds vorige keer, maar toen was de timing niet goed omdat we vlak erna naar Nederland zouden gaan.
Helaas (of gelukkig?) was er tijdens die maand geen enkele reactie voor haar binnengekomen en we mochten haar meenemen om voorlopig in opvang te nemen om te kijken hoe het gaat samen met Dorus en Karel. Ze is ongeveer 4 maanden oud en werd over een omheining gegooid. Mensen hebben haar opgevangen maar konden haar niet houden en hebben Bientje toen afgegeven bij het dierenhospitaal, zo is ze bij Arca Noah terecht gekomen.

In de auto werd ze ziek, arme Paul kon zijn shirt uittrekken en de auto kan nu ook wel een dieptereiniging gebruiken :-)! Omdat we zo laat thuis waren heb ik Kaatje - de nieuwe naam - in onze slaapkamer laten slapen en voorzichtigheidshalve wat kranten neergelegd. Daar maakte ze dankbaar gebruik van, maar daarna werd ze weer ziek en ben ik met haar naar buiten gegaan.


Samen op de uitkijk


Dorus gedraagt zich erg macho zoals verwacht en tolereert niet erg veel van haar. Alle speeltjes worden consequent afgepakt en aandacht van ons probeert hij ook zo veel mogelijk te verhinderen. Gelukkig gromt en waarschuwt hij alleen maar, en Kaatje vindt het allemaal prima zo te zien.
Karel verdraagt 'weer' een hond nogal stoicijns, af en toe wat geblaas en gegrom maar meestal wordt de nieuwe aanwinst gewoon genegeerd!



Carlos



Wat doet Dorus daar? Durf ik ook naar beneden? JAHAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Wel weer even wennen om vanalles in huis te vinden als je opstaat :-) maar hopelijk werkt het positieve beloningsbeleid snel!

We zijn erg benieuwd hoe lang het duurt voordat ze echt vriendjes worden want we hebben lang nagedacht over een tweede hond maar ik vond het soms zo zielig voor Dorus dat hij hier helemaal in zijn uppie zat, dat ik denk dat we er goed aan gedaan hebben. Kaatje is superlief en eindelijk worden de dames weer wat beter vertegenwoordigd in Los Papacados!!



Knappe Kaat

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hola P&P,

Arme, arme Karel, ik heb toch wel meelij met hem...Zo langzamerhand is er toch echt wel sprake van een hondenleven voor hem: een kanarie waar-ie net niet bijkan en twee honden waar hij het maar mee moet stellen :-D.

Pootje van Monica

Anoniem zei

Hola,PenP wat een lieverd is deze dame.
Leuk dat ze goed kunnen opschieten met elkaar,gezellig voor Dorus en ook voor jullie natuurlijk.
Je zou ze allemaal willen adopteren.
Saludos Henny en Inge.