maandag, april 23, 2007

Zwembad eindelijk ingewijd!

Hoera, het is eindelijk eens goed weer!

Herman en Elise zijn vrijdagavond aangekomen, en we hebben al veel werk verzet. Ongeveer de helft van de beton die als fundering voor de bestrating rond het zwembad is klaar. Maar natuurlijk zijn we gisteren wel lekker gaan lunchen aan het strand, er wordt al bijna een tafel voor ons vrijgehouden bij Casa Miguel!

Het water van het zwembad is nu 18 graden, en Paul en Elise zijn zo moedig geweest om erin te gaan! Ik wacht nog een paar graadjes :-)

Deze week willen we nog een dagje naar Cordoba gaan, maar we hebben de dag nog niet vastgezet, even afwachten wat het weer gaat doen (of niet.....)
Verder zagen we ook dat Bob Adams driftig zijn huis aan het schilderen is, dus zometeen eens even officieel kennis gaan maken en hem uitnodigen voor een borrel.
En Sanna van Rescue Dogs komt deze week ook nog een kijkje nemen, dus de week zal wel weer snel voorbij zijn.
















4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, echte helden, ze bestaan nog: 18 graden, bbbbrrrr! Ik wacht wel samen met jou op die paar graden erbij :-)

Groeten, M.

Anoniem zei

Ha Patries,

Het ziet er wel allemaal heel lekker uit maar 18 graden is echt niet zo gezellig, zal wel niet meer lang duren voor je er ook een duikje in kan wagen!

Groetjes vanuit de Parel

Anoniem zei

hee luitjes..wij leven nog hoor! zal wat vaker een berichtje achterlaten...ziet er keigaaf uit!!!nog wel veel werk te doen!we zullen in juli wel luchtfotoos maken als we naar portugal vliegen...doei

groetjes van de Coffaatjes

Anoniem zei

trouwens...mooie betonmolen paul!!!hahaha