zaterdag, januari 31, 2009

De schade lijkt mee te vallen





Het lijkt voorjaar in de tuin, de margrieten, chrysanten en lavendel staan in volle bloei, gelukkig heeft de sneeuw voor niet al te veel schade gezorgd. Ik heb gisteren wel wat dode kruiden verwijderd, voor die planten was het toch net iets te koud!


Kaatje op wacht, genietend van de zon

Na de zondag op het strand heeft het ruim een week flink gestormd en gewaaid, maar de afgelopen twee dagen was het wederom heerlijk weer, dus de tuin in.
Paul is in de groententuin begonnen om daar 5 plantenbakken uit te zetten en de eerste is gemetseld. Tussen de plantenbakken moeten nog paadjes komen om het werk nog makkelijker te maken. Verhoogd tuinieren werkt hier erg goed, dus ik heb goede hoop voor onze groententuin dit jaar. De plantenbak voor de boom - die we nog moeten kopen - is in ieder geval klaar op het schilderen na.



Meer foto's van de tuin op de tuinblog.

Vandaag wordt er weer harde wind verwacht en daarna regen, dus gaan we nog even door met de rijbewijs-verlengen-soap die nog steeds niet geeindigd is...daarover meer in de volgende blog!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag P&P,

Jullie hebben tenminste al bloeiende planten; wij hebben hier alleen winterviolen of verpieterde geraniums na de vorstperiode :-D.

Gedeelde smart is halve smart, dus doen we hier in Holland gezellig mee met vervelend winterweer!

Succes met de auto- en rijbbewijs perikelen!

Muchos saludos y muchos besos,
Monica