dinsdag, april 07, 2009

Kaatje en andere zaken






Kaatje doet het harstikke goed! De wond heelt voorspoedig, gisteren het laatste antibioticapilletje naar binnen gewerkt.
Over een paar daagjes dan naar Mario (ivm met de Semana Santa moeten we maar twee dagen extra wachten)om de nietjes te verwijderen.
Het deel van de wond dat Mario heeft opengelaten voor de drainage vinden we wel erg groot en dat is nog niet dicht. Ik heb er een foto van gemaakt maar voor de gevoelige zieltjes van onze lezers zal ik die maar niet plaatsen!



Ze rent, speelt en stoeit weer als een dwaas. Deze week waren ze er met zijn 2-en weer tussenuit gepiept en spoorloos tot 23:15u 's avonds!

Paul is bezig met het middenstuk van de muur bij het zwembad. We willen daar een boog of iets dergelijks plaatsen en aangezien dat weer een nieuw hoofdstuk is in het metselvak is het even uitproberen hoe je dat nu het beste kunt doen!



We wachten vol spanning wat de gemeentearchitect zal zeggen over de muur die we willen plaatsen aan de voorzijde, mañana mañana zal het wel weer worden dus of we verder kunnen?

De guardia civil is overal aan het controleren, foto's aan het maken en veel mensen moeten zich melden bij het gemeentehuis in allerlei dorpen hebben we gehoord.
Ik snap eigenlijk niet of de guardia civil cases aan het maken zijn tegen bepaalde burgemeesters of dat het net 'in het voordeel' is van de gemeentes??? Roerige tijden in Axarquia in ieder geval!

Geen opmerkingen: