woensdag, april 29, 2009

Weer eens héél ander werk

Gisteren waren we uitgenodigd voor de lunch bij Christel en Luc van Arca Noah om weer eens bij te praten en uiteraard heerlijk te eten!
We werden meteen aan het werk gezet, weer eens wat anders :-)!



Paul met een flessenpup



Patries ook proberen, phoeh valt nog niet mee!



Paul met Chika


Paul was helemaal weg van kleine Chika, die bijna de hele middag bij hem op schoot heeft gezeten. Gelukkig was ze al gereserveerd voor adoptie haha, anders denk ik dat hij haar echt had meegenomen. Zo'n lief hondje, gevonden ergens wanhopig rondlopend op straat... Zo te zien had ze ook nog net puppies gehad, maar waar die zijn gebleven??



Lekker slapen

Het was een heerlijke middag die veel te snel om was. Jammer dat we daarna nog een uur en een kwartier moesten rijden voordat we thuis waren.
Kaatje vond dat we té lang weg waren geweest en had het kattenluik gemold, alle gastenhanddoekjes geinspecteerd en door het huis verspreid en reclamekrantjes gelezen, die lagen in 1000 stukjes door de kamer!!!

4 opmerkingen:

defneyleyasamak zei

Where were you "YOU 2" when I was feeding Defne all alone??? :)

Anoniem zei

Ahhh, wat een schatjes! Je zou ze toch ook zo mee naar huis nemen :-). Maar ja, als je dan thuis komt weet je weer waarom je het niet doet :-)!!

groetjes, N.

Anoniem zei

Staat jullie anders wel leuk hoor, die flesjes :-)

Oranje-groetjes uit Eindhoven, hoezee!

Saludos,
Monica

Unknown zei

Great wall, Paul has become a true professional! Nice to hear it's getting better with Kaatje. Are the dirty hands the reason to never be online anymore? ;)