zaterdag, november 04, 2006

Nieuwe foto's en premierefeest







Net eindelijk weer wat foto's gekregen. Er is niet zoveel te zien, behalve dat het stuccen ook grotendeels klaar is, en dat de boompjes (vorige blog) te zien zijn die geplant gaan worden.




In de keuken wilden we graag een nis naast de buitendeur om wat spulletjes in te zetten, en nu hebben ze het kozijn er weer uit moeten halen en draait de deur naar buiten, anders lukte het niet met de nis.





De uitgezochte tegels van de douche zijn ook niet leverbaar, of we ff via een vage website iets anders uit konden zoeken. No dus!
Waarschijnlijk hebben ze weer te laat besteld en kan de tegelzetter niet verder.















Vrijdag hebben we het binnenwerk van de keuken bij Ikea aangeschaft dus de gang staat nu vol met dozen. We gaan deze nog uitpakken en weer opnieuw inpakken om wat ruimte te besparen. Wel moeten we de inbouwkoelkast nog een keer gaan halen, dat paste allemaal niet in de Megane!

Het verhuisbedrijf is ook geweest, en hebben de grote dozen en inpakpapier gebracht. In tegenstelling tot een 'normale' verhuizing moet dus echt ALLES ingepakt worden en kun je niet wat losse dingen in de vrachtwagen gooien. De verhuizers zullen gelukkig wel zelf de fragiele dingen zoals spiegels, tv, stereo etc. inpakken dus dat scheelt alweer. Paul had gevraagd hoelang het inladen zou duren - dit met het oog op de vraag of we zelf ook 23 februari al beginnen te rijden naar Spanje of dat we een nachtje bij mijn vader logeren - maar de verhuizers blijken toch een groot deel van de dag nodig te hebben dus om daarna aan onze rit van 2400 kilomter te beginnen?


Volgende week met Karel naar de dierenarts, hij moet zijn inentingen hebben en een Europees paspoort, dan meteen even vragen hoe en hoelang we hem kunnen verdoven, want Karel in de auto is echt geen pretje, en dat 2 of 3 dagen?!


Nog even iets heel anders, de afgelopen twee weken heb ik 2 dagen als actrice gefungeerd voor een videofilm die Philips aan het maken is in het kader van een Europees project! Het was een hele ervaring, met alle lampen en camera's, en ineens had ik een Philips man en Philips kind van 10 jaar!
Acteren is blijkbaar gewoon wachten wachten wachten en verder als een mak schaap doen wat de regisseur aangeeft, maar het was toch wel leuk!
De film wordt na het editen (er blijft blijkbaar maar een minuut of 10 film over!) getoond aan de Europese partners in het project, en tevens binnen Philips om het HomeLab te promoten. Ik word nog beroemd :-)
Uitnodigen voor de premiere volgen......

Geen opmerkingen: