dinsdag, augustus 21, 2007

Vervolg emigratie

Hoera, vandaag is de ziektekosten polis van Adeslas binnengekomen, dus met razende spoed de polissen in Nederland opzeggen.

Omdat de medewerkster van Gestimar Martin in Caleta met zwangersschapsverlof is, heeft het kantoor Malaga de procedure van de auto overgenomen.
Nu moeten ze het orginele overschrijvingsbewijs hebben en het orginele uitschrijfbewijs van ons in Nederland. Als de instanties een beetje meewerken, geldt de termijn van 30 dagen na uitschrijving, en hoeven we minder belasting te betalen voor de auto, hopen dat het lukt!

Dus morgen gaan we naar Malaga, en we zullen vast ook even een bezoekje aan Bauhaus brengen. Alhoewel, we nemen Dorus mee, dus ik moet ik helaas buiten blijven wachten :-)

Karel heeft helaas alle toenaderingspogingen van Dorus afgeslagen, ik denk niet dat het ooit vriendjes gaan worden.



Carlos lekker in de sol

Dorus zie je iedere dag groter worden, en hij weegt nu al meer dan 5 kilo, ons
eetmonster!



Hmmm, chocolademousse! (voor de opvoedkundigen onder ons, natuurlijk krijgt hij geen vol potje maar mag hij het lege potje uitlikken :-)!)

Inmiddels kent hij de commanda's ZIT, LIG, AQUI (hier), VENGA (kom/we gaan)- op het filmpje lukte het nog niet zo goed maar iedere dag leert hij iets bij - en zijn we nu aan het oefenen met BLIJF, maar dat vindt ie maar iets raars.
Ook het commanda AF lijkt hij meestal te begrijpen, alhoewel dat soms afhankelijk is van het feit of je iets aan het eten bent of niet.....
Ook slaat hij aan als hij iets hoort, iemand komt aangereden of iemand de oprit opkomt. Als er iemand komt gromt/blaft hij eerst, waarna hij de gast bespringt en vervolgens zijn/haar benen gaat likken :-) en helemaal blij is.
Of alle gasten net zo blij zijn met hem is maar de vraag, wij in ieder geval wel!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi, Het wordt al een echte hond,
die Dorus. iedere dag zal hij wel iets bijleren.tegen de tijd dat wij komen zal hij wel ongeveer
10kg wegen.Nog altijd goed weer
bij jullie zo te zien.Hier is het
voor het eerst deze zomer 5 dagen
droog. Groeten,
T&P.