vrijdag, februari 16, 2007

Afscheid









Gisteren was het afscheid op de TU/e en het was erg gezellig! Een heleboel (oud) studenten en collega's waren gekomen, en ik ben vreselijk verwend met veel kado's, bloemen en centjes!
Van de alumni vereniging USINET hebben we een ontzettende leuke koe gekregen uit de collectie CowParade, die krijgt een heel mooi plekje in ons nieuwe huis!


Daarna zijn we nog gezellig uit gaan eten bij Antonio's, ons favoriete italiaans restaurant in Eindhoven. Ik ben blij dat Elke en Maddy hebben volgehouden dat er toch echt een afscheid moest komen, maar het grote aantal gasten betekent helaas wel dat je onmogelijk met iedereen kunt praten. Dus degene die ik gisteren niet gesproken heb : nogmaals dank je wel!

Nog laatste update over Spanje : het lijkt er nu toch op dat de hypo rond is. De taxatie van het huis was zeer gunstig. Maarja, inmiddels hebben we wel geleerd dat niks zeker is tot je zelf getekend hebt (en in dit geval gewoon het geld op de bank hebt staan) dus nog even onder voorbehoud. De papieren van de Final de Obra zijn binnen, maar er was ineens nog een documentje (a 160 euro) nodig en dan zouden we toch echt water en electriciteit krijgen.

Inmiddels heeft Monique ook al geboekt, zij komt met Hemelvaart en mijn vader en Toos komen de week erna. We kijken ernaar uit!

Paul is op dit moment de route en hotels aan het plannen, en voor mij is het de hoogste tijd om nu echt in te gaan pakken....dus de volgende blog komt echt uit Spanje! Tot dan!





1 opmerking:

Anoniem zei

Haaaai Patries!!

je feestje was echt superleuk en die koe was inderdaad wel het toppunt. Wel raar om te realiseren dat je nu al in Spanje zit, maar ach, heb je meteen een comment als je weer online komt. Geniet maar lekker van de zon als je de dozen aan het uitpakken bent :)

Groetjes!
Angelique