dinsdag, februari 27, 2007

Onze spullen zijn aangekomen

Gisteren zijn volgens plan onze spullen aangekomen. Een paar honderd meter van het huis stopte de vrachtwagen en werd alles overgeladen in een pick-up en bestelbusje. Na 4x rijden was alles er dan! Op een enkele kras op een side-table na is alles prima aangekomen!

Maar de dag begon met een bezoekje aan de bank waar we een heleboel centjes hebben opgenomen en daarna een gesprek hadden met de directeur Pepe Luis, en het lijkt dat de hypo nu rond is. A.s. maandag nog een laatste gesprek en nog 100 formulieren invullen, en als dat oke is, gaan we dinsdag naar de notaris.
Daarna even snel naar het kantoor van de makelaar, waar Ana gretig het geld in ontvangst nam. Zij gaf ons de felbegeerde Final de Obra en stuurde ons door naar het gemeentehuis, waar we een document a 160 euro ontvingen, dat is blijkbaar een woonvergunning of zoiets.
Beide papieren weer snel naar de bank gebracht, en toen rapido naar Papacados.
Ondertussen waren de monteurs van Maverick al druk aan het werk (aardig he, ik had een briefje in het Nederlands EN in het spaans opgehangen dat de keukendeur open was) om de climat-control units te installeren, waar ze tot 9 uur 's avonds mee bezig zijn geweest!
Vandaag zijn ze nog teruggekomen om de vloerverwarming aan te sluiten, en oeps, ze waren een leiding vergeten, dus in onze vers geverfde muur is nu alweer een sleuf gehakt, zo blijven we bezig 0)

Onderstaand wat foto's van gisteren

Wat wordt als eerste uitgepakt? Juist ja, de B&O speakers!

Als je heel goed kijkt zie je in de verte bij de bocht de verhuiswagen staan, waar ze aan het overladen zijn...

Climat control in progess.

En zo raakt het huis langzaam vol (dit is de slaapkamer).

Zwaar werken, zo'n dagje verhuizen :0

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hopelijk zijn jullie na een aantal dagen schilderen al een heel eind op weg, en is het al weer een beetje verder ingericht, ben benieuwd naar weer nieuwe foto's?
Veel succes en hoe is het met Karel?

Patries zei

Dank je voor de comment, heel leuk!

De nagels zijn het helaas een voor een aan het begeven :-)
Monique v. L., kun je mij ook een keer je e-mail adres sturen, want via de blog kan ik je niet terugmailen!