vrijdag, februari 02, 2007

Nog 20,4 dag of zo

De tijd gaat snel ineens! Vandaag over drie weken zitten we hopelijk al ver in Belgie of misschien al in Frankrijk als we opschieten.

Het huis van Bob Adams was helaas niet beschikbaar, en Antonio wil ons zondag nog geen toegang tot het huis geven, eerst de centjes en die kunnen we pas op maandag opnemen bij de bank!
Dus bedacht wat we dan kunnen doen, want met Karel in een hotel is ook niet echt een optie (ja onderweg moeten we wel, maar dan nemen we zo'n F1 hotel waar je electronisch kunt inchecken). Via Google hebben we toen de contactgegevens van de Hartleys(zie foto vorige blog) opgezocht - Casa Tejeda -gebeld en gemaild en nu mogen we gratis in hun huis logeren de eerste week, that is toch wel really nice!
Het huis is niet meer verhuurd sinds oktober, dus maar ff een stofdoekkie meenemen...

Vandaag naar Ikea geweest; logeerbed, matrassen en de aanrechtbladen gekocht dus onze gang lijkt nu precies op het Ikea magazijn.
Dit weekend inpakken, keukenspullen sorteren etc.
Ook moet ik eens beginnen met strategisch boodschappen te doen, onze voorraad lijkt alleen maar groter te worden en dat is niet de bedoeling.
Ik heb een lijstje aangelegd met nederlandse etenswaren die we willen meenemen, maar verder dan allesbinder, hagelslag en zoethoutthee ben ik niet gekomen. Ik verheug me op alle nieuwe producten en hoop dat we gezonder gaan eten dan we nu doen. Met name meer groente, fruit en vis en niet te vergeten vers geperst sinasappelsap 's ochtends zal daar zeker aan bijdragen.
Tips voor onmisbare nederlandse producten zijn welkom!

Begin volgende week horen we of de hypotheek rond is, de taxatie heeft deze week plaatsgevonden en de resultaten zouden naar de Unicaja bank gestuurd worden.
De Final de Obra is ook achter de rug, maar er werd niks gedaan tot we weer 1.060,- euro hadden overgemaakt dus dat hebben we dan maar weer gedaan.
Als alles een beetje meezit is dus toch nog het merendeel geregeld net op het nippertje, nog even duimen!

Nu Caroline weg is, is Ana - het nichtje van onze Antonio - het aanspreekpunt geworden. Verbaasd vroegen wij of zij uberhaupt Engels praat behalve 'hello'. Dat schijnt mee te vallen maar als ze het kan vermijden om Engels te praten doet ze dat ook.
Maar de afgelopen week reageerde ze niet op mail, stond de taxateur klaar en zij was niet bereikbaar en had de sleutel moeten brengen dus dat belooft nog wat, de esperanza también se vive...


Op het werk is het nog erg druk, en er is geen opvolger.
Komende week gezellig nog een aantal lunches en bakkies koffie met diverse collega's van andere faculteiten, dus dat is wel leuk. En dan inderdaag 15 februari de officiele afscheidsborrel, ik ben heeeeeeeeeeeeeel benieuwd.

Geen opmerkingen: