vrijdag, februari 09, 2007

Comments worden heel erg op prijs gesteld!

Even iets anders.
Bloggen is eigenlijk een raar iets. Ik schrijf vanalles en nog wat op, en heb het idee dat het best wel eens gelezen wordt, maar zeker weten doe je dat niet.
Op zich is de blog voor onszelf al leuk, omdat je dan veel gebeurtenissen beschrijft, die je later zelf ook kunt teruglezen.
Maar ik vind het altijd super leuk als mensen reageren, dus vandaar mijn verzoek om vooral veel comments achter te laten!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Patricia,

Nog hartelijk bedankt voor het mooie bloemetje!
De piano is inmiddels weg, die mevr, woonde errug riant in Sterksel,met mooie elementen uit kloosters en scholen, hebben een rondleiding en 200,- euries gekregen i.p.v de 185,- voor de service! Nou toch leuk!
Jullie nog veel succes de komende dagen!
Groetjes Monique van Lierop

Anoniem zei

Hoi Patries,

Wij vinden de blog reuze interessant en kijken wekelijks wel ff of er nog iets is geschreven. Spannende dagen/weken voor jullie; we duimen voor goed weer volgende week. Alvast een hele goeie reis !!!

groetjes, Nicole & Ruud

Anoniem zei

hoi Paul en patries,

Ronald en ik kijken wekelijks op jullie weblog ook zijn jullie onderwerp van gesprek bij onze kennissen. voor ons is het een soort meeliften op jullie droom!!!
elke dag wanneer ik inlog zie ik dat de dag voor jullie naderd heerlijk lijkt me dit.heeeeeeeeel veeeeeel sterkte met julie verhuzing.

groetjes ria en ronald

Unknown zei

Hoi Paul en Patries,
ik ben jullie blog per toeval in mijn zoektocht naar info over emigreren naar Spanje tegen gekomen. Wij hebben ook plannen om dit over een paar jaar te doen.
Ik ben nu in 2007 aan het lezen dus heb nog even te gaan!
Ik vind het erg leuk en ook zeker informatief om dit allemaal te lezen.
Ben heel benieuwd hoe het allemaal verder gaat... ga dus weer gauw verder met lezen

mvg Helma van Os