zondag, maart 18, 2007

3e week alweer voorbij

De 3e week is alweer voorbij!

Niet veel nieuws deze week, verder geklust en geschilderd. De keuken ziet er nu al mooi uit, en gisteren hebben we hout gekocht voor het eerste deurtje, even uitproberen of het lukt wat we in ons hoofd hebben.
Gisteren een hele kip aan het spit gegrild in de oven, dat was heerlijk!

We zijn een hele dag aan het shoppen geweest bij de bouwmarkten in Malaga, en hebben eindelijk lampen gekocht voor alle kamers (alhoewel 1 lamp nu paars blijkt te zijn ipv wit zoals op de doos aangegeven) dus er komt weer licht in de duisternis!

De ventilator in het toilet is geinstalleerd, en het is nog nooit zo druk geweest op de wc. Met 4 man sterk hadden ze zich in het toilet gepropt, om 1 ventilator op te hangen :-) Ik paste er helaas niet meer bij met mijn fototoestel!

De installatie van de satellietschotel verliep niet echt goed. Gisteren hebben we de schotel iets de heuvel af geinstalleerd, waar Paul een betonnen vloertje had gestort. Nu kunnen we de vrije zenders ontvangen (Omroep Brabant bijvoorbeeld!) maar de gewone zenders nog niet. We hebben de kaart van Canal Digitaal een paar keer geheractiveerd, maar zonder succes, dus damn, nog steeds geen Dancing on Ice :-) (of is dat eindelijk afgelopen?)

Wat wel gisteren eindelijk gelukt is, is sinaasappels kopen langs de weg. Er staan overal (oudere) mannetjes met zakken sinaasappels, citroenen, aardappelen en andere gewassen die ik niet herken op parkeerplaatsen langs de grotere wegen. Dus ik heb 6 kilo sinaasappels gekocht voor 5 euro, en vanochtend al een heerlijk glaasje vers sap gedronken!



Karel inspecteert zijn nieuwe territorium, aiai waar houdt het op?

p.s. : er komt allerlei spam binnen via de comments, niet op de links klikken svp! Ik ga de instellingen wijzigen zodat ik alle berichten moet goedkeuren voordat ze gepubliceerd worden, dus het kan even duren voor je je comment terugziet! Maar wel plaatsen hoor! Muchas gracias.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi P&P,

Nee, voor dancing on ice is as. woensdag de finale, dus als Paul snel is, ken je die nog net aanschouwen!

Groet,M.

Anoniem zei

Hoi Fam. v.d. Zee

Heel erg leuk dat we weer het e.e.a. konden lezen, dat jullie al weer 3 weken daar zijn! gaat erg snel, d.w.z. dat onze verhuizing ook steeds dichterbij komt, maar we hebben van de nieuwe bewoners 1 maand uitstel gekregen als het bij ons nog niet klaar is, hun hebben het huis n.l. nog niet verkocht, en willen geen leeg huis achter laten.
Voor hun heel vervelend, en voor ons als de tijd gaat dringen heel erg fijn, maar goed we zien wel!
Fijn dat het bij jullie zo goed gaat, heel veel succes met de keuken deurtjes, het zal zeker heel mooi worden net zo als de rest, je hebt het al heel gezellig gemaakt Patricia!
Nou weer genoeg gekletst, tot de volgende keer Groetjes Monique