woensdag, maart 28, 2007

Mam en Alphonsine gearriveerd

Gisteren zijn mam en Alphonsine gearriveerd, keurig op tijd en 20 minuten na de landing konden we ze door de bouwput loodsen die ze het vliegveld noemen!
Het was rond half 8 toen we aankwamen, en na 'de grand tour' hebben we gezellig gegeten.

Vanmiddag rond 4 uur zijn we naar de kust gereden, naar Torre del Mar, waar we een gefrituurde visschotel hebben veroberd en daarna nog even gewinkeld (maar niet heus!).




Morgen zou het lekker weer worden, dus gaan we lekker niksen op het terras, voor vrijdag staat een bezoek aan Malaga op de planning.
De electricien zou morgen ook weer langskomen om de stopcontacten af te maken, en Paul hopelijk te helpen met het wegwerken van de audio kabels. Er zijn namelijk holle leidingen onder de vloer gelegd om de kabels weg te werken, maar de connectie van het ene punt naar het andere is niet duidelijk, en sommige kabels blijven ergens onder de grond steken, dus dat schiet niet op.

Vandaag ook de nieuwe satellietschotel geinstalleerd, want de andere schotel had toch wel wat mankementen waardoor de ontvangst steeds wegviel, tot grote ergernis natuurlijk. Natuurlijk zijn walkie talkies wel handig, maar als je ze iedere dag moet gebruiken.... :-)

Bovendien is Karel nu de trotse bezitter van een kattenluik met infrarood zender, waardoor hij nu hopelijk zich wat vrijer gaat voelen als hij zelf kan bepalen wanneer hij naar buiten en binnen gaat, maar voorlopig loopt hij nog niet over van enthousiasme!



Deze bootjes zie je vaak naast restaurants op het strand, en de vis wordt hierin geroosterd, erg leuk en lekker!

Geen opmerkingen: