donderdag, mei 17, 2007

Update Karel

Gelukkig gaat het weer beter met Karel. Gisteren nog een keer naar de dierenarts waar hij nogmaals 2 injecties kreeg en speciaal voer om bij te sterken. De injecties hielpen zijn darmen blijkbaar goed, want hij poepte al in de auto (in de reiskrat, dat wel!), gelukkig net voordat we thuis waren... Gisteren hadden ze hem ook nog gewogen, en hij was een kilo afgevallen, (van 5,5 kilo naar 4,5).
De dierenarts informeerde ons dat het hier nogal link is als je kat muizen of ratten vangt. Blijkbaar wordt er veel vergif gestrooid om die beesten te weren, dus veel muizen/ratten zijn vergiftigd. Ja en als Karel die dan vangt krijgt hij ook vergif binnen. Ik vroeg of hij hiervan zou leren, maar de dierenarts zei dat het jachtinstinct waarschijnlijk sterker is...Het blijft speculeren natuurlijk, want wat dit nu veroorzaakt heeft weten we toch niet.

Het dieetvoer vond hij natuurlijk niet lekker, dus later maar weer gewoon wat blikvoer gegeven maar hij had geen zin.

Maar Karel had vanochtend dus keuze uit drie soorten eten, gekookte kip, dieetvoer en gewoon Whiskas. Whiskas was favoriet dus heb ik hem nog maar wat gegeven. Maarja, meneer is natuurlijk vreselijk verwend deze week nadat ik hem de hele dag met eten en drinken achterna zat, en hij verwacht nu dat deze service blijft voortduren en weigert op dit moment om gewoon uit zijn bakjes te eten, zucht :-)
Maar zoals je op de foto ziet ligt hij nu heerlijk in de zon in het zand te rollen, dus ik denk dat het weer goed met hem zal gaan en dus de hoogste tijd om hem die maniertjes weer af te leren!








Senor Carlos

3 opmerkingen:

Anoniem zei

gelukkig maar !!

Frank en Betty Rooijakkers zei

Karel, Beterschap jongen en goed aansterken. Laat dat baasje en vrouwtje je maar wat meer eten geven en je goed vertroetelen. Tot de volgende keer. Frank en Betty

Anoniem zei

Gelukkig gaat het met Karel al wat
beter.
Ik heb een pompje voor verwarming
van het zwembad op de kop kunnen tikken.(met alle hulpstukken)
Ik moet alleen nog informeren bij
LTU hoe het vervoerd mag worden.
Groeten en tot dinsdag
Toos en Pap.